Äventyrare (12-14 år)

Äventyrarna har möten på torsdagar 19:00-20:30

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du blir tolv år. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

alder-aventyrareI din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Avdelningen bygger allt på att vi lär oss lösa olika uppgifter genom att samarbeta patrullvis. Varje patrull har en patrulledare och en vice patrulledare som får ta lite mer ansvar och ser till att gruppen håller ihop och har kul

tillsammans.

Terminsprogrammet planeras utifrån vad vi tycker är roligt, och går ut på att bygga vidare på kunskaperna från Spårar- och Upptäckaravdelningarna, genom att utmana sig själv och lära sig nya saker genom spännande äventyrsaktiviteter. Vi är ofta utomhus och sysslar med friluftsliv, till exempel gillar vi att elda och paddla.

Vi åker på sommarläger och övernattar i vindskydd och tält på hajker året om. Vi tävlar, leker, lagar mat, pysslar med hantverk och mycket annat. Ibland träffar vi
andra scouter som vi lär känna och som kanske blir våra nya
kompisar…

Kontakta ledarna på aventyrare@sondrumsscout.se

Vill du bli scout? Anmäl dig här så kontaktar vi dig

Avdelsningsledare

johanna

Johanna Nygren

Avdelningsledare Kassör
E-post: johannashastar@hotmail.com
Mobil:
070-28 78 119

Ledare för Äventyrarna och för Utmanarna, kassör

joel kleist

Joel Kleist

E-post: joel.kleist@hotmail.com
Mobil:
0727435711